Usluge

mice-usluge-u-bosni-i-hercegovini

MICE usluge u Bosni i Hercegovini

Trebate organizirati kongres u zemlji, u vašem gradu ili bilo kojem drugom gradu u BiH?

Obratite nam se za sve usluge organizacije velikih skupova kao što su kongresi i konferencije koje uključuju stručnu i tehničku podršku od kandidature i planiranja skupa do realizacije.

Priprema i planiranje kandidature za stručne skupove, organizacija inspekcijske posjete destinacije i pomoć u odabiru optimalne lokacije za stručni skup, ko-ordinacija odnosa između organizacijskog odbora, učesnika konferencije, dobavljača, organizacija smještaja planiranje načina finansiranja skupa, te pregovaranje sa sponzorima, izrada i praćenje proračuna, kontrola troškova, oporezivanje, finansijski izvještaji, organizacija stručne izložbe vizualni identitet skupa i promocija registracije i baza prijavljenih učesnika, tehnička podrška organizacija društvenih događanja i usluge cateringa, asistencija na licu mjesta, prijevoz, izleti i turističke ture, edukacijski programi, team building programi, avanturistički programi, studijske ture, pred- i postkongresne ture, programi za osobe u pratnji.

Također smo tu i za sve važne trenutke vaše firme: izrada koncepta i teme za posebna/svečana događanja (tzv. event) povodom kompanijskih proslava, godišnjica, lansiranja novih proizvoda, svečanih otvaranja i sl. posebne lokacije, muzeji, galerije, moderni poslovni centri, prekrasna prirodni ambijenti, profesionalne usluge: koncepcija događanja, dizajn i dekoracije, odabir lokacije, tehnička produkcija, zabavni program, organizacija hrane i pića, hostese, pokloni.

Pretraga ponuda